KÄTEdeso Liquid 0,5L - Pesumati Trade

KÄTEdeso Liquid 0,5L (12)

4,48 € sisaldab KM

Efektiivne vahend käte desinfitseerimiseks, 73,5% etanooli sisaldusega!

Lisa soovinimekirja

KÄTEdeso on efektiivne vahend kutsealaseks kasutamiseks toiduainetetööstuses, ühiskondlikes ja meditsiiniasutustes ning teistes kõrgendatud hügieeninõuetega ettevõtetes, kus käte desinfitseerimine on tähtis abinõu infektsiooni vältimisel.

Toote omadused:

KÄTEdeso koostisse kuuluva piirituse tõttu omab aine bakteritsiidset ja fungitsiidset toimet, hävitades nahal olevad Gram-positiivsed ja Gramnegatiivsed bakterid ning seened. Samuti desaktiveerib viirused. On nahale ohutu ka sagedasel kasutamisel, kuna sisaldab nahka pehmendavaid ja niisutavaid komponente.

Toote pH 7,5. 

Toode vastab EN 1500,EN 12791, EN 13624, EN 13727, EN 14348 ja EN 14476 nõuetele.

Kasutamisjuhend:

Doseeri 3 ml KÄTEdeso kuivadele kätele. Hõõru kätele laiali unustamata sõrmevahesid, sõrmeotsi ja pöidlaid. Hõõru käed kuivaks.

Koostis:

Toimeaine: 73,5% etanool vesi, tert-butanol, glütseriin, paksendaja

Hoiustamine:

Säilitada tihedalt suletud pakendis temperatuuril +5 kuni +30'C varjatuna päikesevalguse eest eemal süttimisallikast.

Ettevaatusabinõud:

Väga tuleohtlik vedelik ja aur. Hoida eemal soojusallikast, kuumadest pindadest, sädemetest, leekidest ja muudest süüteallikatest. Mitte suitsetada. Hoida pakend tihedalt suletuna. SILMA SATTUMISE KORRAL:l oputada mitme minuti jooksul ettevaatlikult veega. Eemaldada kontaktläätsed, kui neid kasutatakse ja kui neid on kerge eemaldada. Loputada veel kord. Sisu/mahuti kõrvaldada asukohajärgses eriomaste jäätmete kogumiskohas.

  • English (English)
  • Eesti keel (Estonian)
Menüü
Sulge
Cart
Sulge
tagasi
Account
Sulge