Wetrok Mepol HX iseläigistuv vaha 5L - Pesumati

Vaha Mepol HX 5L, iseläigistuv

60,06 € sisaldab KM
: WE17197
Wetrok

Alkoholikindel põrandavaha kõikidele vahatamist taluvatele põrandapindadele!

Lisa soovinimekirja
Tellimisel

Laost otsas

Alkoholikindel põrandavaha. Kõikidele vahatamist taluvatele põrandapindadele nagu näiteks PVC, linoleum, kumm, looduslik kivi ning erinevad sünteetilised kivimaterjalid, mida on võimalik vahatada. Toode sobib väga hästi kasutamiseks tervishoiuasutustes. Tänu erilisele polümeerikooslusele talub Mepol HX vahaga vahatatud põrandapind hästi alkoholipõhiseid kätedeso vahendeid. Mepol HX moodustab põrandale kestvat tugeva ja kulutusele vastupidava läikiva vahapinna, mis ei soodusta libisemist ja on seetõttu käimisel turvaline. Eriti läikivat pinda on võimalik saavutada järelläigestamise käigus suure pöörlemiskiirusega põrandahooldusmasina abil.

Toode on testitud DIN 18032 standardile vastavalt. Tänu vähesele libedusele sobib vaha kasutamiseks ka spordi ja võimlemissaalides.

Kasutamine/doseerimine: Pese vahatatav pind hoolikalt Rematiga või Remat Fortega, linoleumil Relinoga. Loputa ja lase korralikult kuivada. Kasuta vaha pinnale kandmiseks veega niisutatud moppi või spetsiaalset vahatamistööriista. Kanna vaha ühtlaselt pinnale, 1-3 kihti. Kuivamisaeg igale kihile 30-60 minutit, sõltuvalt ilmastikutingimustest. Väga poorsete pindade puhul soovitame eelnevat Porosoli töötlust. 1-3 L /100 m2,

pH 8,5 (kontsentraat).

Lisainfo

Kaal
5.278

Lae alla

Wetrok Mepol HX

Lae alla (534.73k)

Seotud tootedHand-picked arrivals from the best designer

  • English (English)
  • Eesti keel (Estonian)
Menüü
Sulge
Cart
Sulge
tagasi
Account
Sulge