




Valmista maitsev pajaroog otse lõkkel – kolmjalg teeb selle lihtsaks! Sobib ideaalselt matkale, grillipeole või välikööki.
Metallist kolmjalg on loodud spetsiaalselt 6-liitrise malmpaja mugavaks kasutamiseks lahtisel tulel. Kolmjalg tagab stabiilsuse ja ohutuse, võimaldades valmistada toitu otse lõkkel.
Kolmjalale sobiva paja leiad SIIT.
Tooteinfo:
Materjal: Malm, mis on spetsiaalse termilise töötlusega
Diameeter: 30 cm
Kaal: 3,5 kg
Sügavus: 40 cm
Laius: 40 cm
Kõrgus: 41,5 cm
Soovitav on kolmjalg õlitada ja „küpsetada“, sarnaselt malmpannide sissetöötamisele:
Puhasta pind – eemalda tolm, õli või muu mustus. Vajadusel pese kuuma vee ja vähese nõudepesuvahendiga, seejärel kuivata hoolikalt.
Kata pind õhukese toiduõlikihiga – kasuta näiteks rapsi-, linaseemne- või päevalilleõli.
Kuumuta – kuumuta kolmjalga lõkke kohal – see loob pinnale kaitsekihi.
Lase jahtuda ja vajadusel korda protsessi.
Hoia kolmjalga kuivana.
Kui see läks niiskeks, kuivata ja soovi korral hõõru kergelt üle toiduõliga.
Nii pikendad oluliselt malmi eluiga ja hoiad ära rooste tekkimise.
NB! Korrosioon ei ole defekt, vaid ebaõige malmis toote kasutamise tagajärg.