


Pannina sobib see toode ideaalselt praadimiseks ja küpsetamiseks, kaanena aitab hoida maitsed ja niiskuse toidu sees.
Malmist pann–kaas on nutikas valik neile, kes hindavad nii kvaliteeti kui mitmekülgsust. Kasuta seda praepannina väikeste roogade jaoks või kaanena, et hoida haudepotis õiget niiskustasakaalu. Sobib kõikidele pliiditüüpidele, ka lahtisele tulele.
Tooteinfo:
Materjal: spetsiaalse termilise töötlusega malm
Mõõdud: 28 x 18 cm
Kaal: 1,8 kg
Sügavus: 18,5 cm
Laius: 33,2 cm
Kõrgus: 4,5 cm
Malm on ideaalne materjal aeglaseks ja maitserikkaks toiduvalmistamiseks ning seda on juba pikka aega peetud köögitarvete puhul üheks parimaks materjaliks. See hoiab kaua soojust ja jaotab selle ühtlaselt, mis võimaldab toidul küpseda ka pärast kuumuse väljalülitamist. Eriti sobiv on see hauderoogade, pilafi või liha valmistamiseks madalal kuumusel – energiasäästlikult ja maitset säilitades.
Malmnõude kõik osad – põhi, seinad ja kaas hoiavad kaua soojust, tänu millele jääb toit lauale panduna veel kauaks soojaks. Malm on looduslik ja mittetoksiline materjal, kui seda õigesti hooldada, siis peab see vastu aastakümneid. See ei deformeeru aja jooksul, kuid vältida tuleks ülekuumutamist ning mehaanilisi kahjustusi.
Kvaliteetne käsitöö:
Iga toode valatakse sulatatud malmist 1400 °C juures spetsiaalsesse metallvormi, mis seejärel läbib range kvaliteedikontrolli. Tootmisel kasutatakse kaasaegseid seadmeid ja kõrgeid standardeid, mis tagavad malmnõude töökindluse ja pika eluea.
Kasutamine ja hooldus:
NB! Korrosioon ei ole defekt, vaid malmist toote väära kasutamise tagajärg.