


Tugevast malmist valmistatud pann-kaas aitab hoida soojust ja niiskust, muutes selle sobivaks hauderoogade, praadide ja küpsetiste valmistamiseks.
Malmist pann–kaas, mis toimib suurepäraselt ka väikese praepannina, on tõeline kaheotstarbeline abimees köögis. Selle sügav serv ja sile pind muudavad selle ideaalseks nii hauderoogade katmiseks kui ka liha pruunistamiseks. Vastupidav malm tagab pika eluea ja stabiilse soojusjaotuse.
Tooteinfo:
Materjal: Malm, mis on spetsiaalse termilise töötlusega
Mõõdud: 32 x 20 cm
Kaal: 2,3 kg
Sügavus: 21 cm
Laius: 38,5 cm
Kõrgus: 5 cm
Malm on ideaalne materjal aeglaseks ja maitserikkaks toiduvalmistamiseks ning seda on juba pikka aega peetud üheks parimaks köögitarbeks. See hoiab kaua soojust ja jaotab selle ühtlaselt, mis võimaldab toidul küpseda ka pärast kuumuse väljalülitamist. Eriti sobiv on see hauderoogade, plovi, pudru või liha valmistamiseks madalal kuumusel – energiasäästlikult ja maitset säilitades.
Malmnõude kõik osad – põhi, seinad ja kaas hoiavad kaua soojust, tänu millele jääb toit lauale panduna veel kauaks soojaks. Malm on looduslik ja mittetoksiline materjal, kui seda õigesti hooldada siis peab see vastu aastakümneid. See ei deformeeru aja jooksul, kuid vältida tuleks ülekuumutamist ning mehaanilisi kahjustusi.
Kvaliteetne käsitöö:
Iga toode valatakse sulatatud malmist 1400 °C juures spetsiaalsesse metallvormi mis seejärel läbib range kvaliteedikontrolli. Tootmisel kasutatakse kaasaegseid seadmeid ja kõrgeid standardeid, mis tagavad malmnõude töökindluse ja pika eluea.
Kasutamine ja hooldus:
NB! Korrosioon ei ole defekt, vaid ebaõige malmis toote kasutamise tagajärg.